" />
duminică , martie 7 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) Filme online HD 720P

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) incepe in anul 1935 , Indiana Jones (Harrison Ford) a scapat ca printre urechile acului din ghearele lui Lao Che , un sef mafiot din Shanghai , China . Alaturi de companionul sau chinez in varsta de 11 ani , Short Round (Jonathan Ke Quan) si cu o cantareata pe nume Willie Scott (Kate Capshaw) , Indy fuge din Shanghai cu un avion care , fara stiinta lor , apartine chiar lui Lao . In timp ce dorm in avion , pilotii se parasuteaza si lasa avionul sa se prabuseasca , golind si rezervorul de combustibil .

Indy , Shorty si Willie isi dau seama ca au aparut probleme iar cand merg in cabina pilotilor nu mai era nimeni asa ca improvizeaza un plan si scapa cu viata . Ei ajung in Mayapore , un sat din nordul Indiei unde saracii sateni considera ca nou-venitii oaspeti au fost trimisi de zeitatea Shiva pentru a recupera un artefact sacru care tocmai le-a fost furat . Mergand in Pankot , Indy se gandeste ca acest artefact ar putea fi unul dintre cele cinci pietre Sankara despre care se spune ca ar aduce glorie si avere .

Cei trei sunt intampinati cu caldura de Primul Ministru al Pankot Palace , Chattar Lal . Vizitatorilor li se permite sa ramana pe timpul noptii ca oaspeti si vor putea sa participe la un banchet luxuriant , dar grotesc , tinut de tanara „Mare Conducătoare” Zalim Singh . Chattar Lal nu doreste sa ii raspunda lui Indy la intrebarile despre teoriile satenilor si cum ca responsabil de problemele lor ar fi cultul antic Thuggee . Mai tarziu in acea noapte , Indy este atacat de un asasin , facandu-l sa creada ca aparentele sunt foarte inselatoare si ceva misterios se petrece acolo .

Filmul Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Loading...
 

One comment

  1. o super triologie care o recomand

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »