" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Jakob the Liar (1999) Filme online HD 720P

Jakob the Liar (1999) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Jakob the Liar (1999) incepe in polonia undeva in anul 1944 , un negustor pe nume Jakob (Robin Williams) este chemat la sediul germanilor dupa ce a fost acuzat pe nedrept ca ar fi iesit afara dupa ce s-a dat stingerea . In timp ce asteapta sa fie primit de comandant , Jakob aude o transmisiune radio a germanilor care vorbeste despre ofensiva intreprinsa de catre fortele militare ale Uniunii Sovietice . Dupa ce se intoarce in ghetoul sau , Jakob impartaseste aceasta informatie unui prieten de-al lui , ceea ce aprind zvonurile cum ca in ghetou s-ar afla un aparat radio ascuns .

Ezitand la inceput , Jakob hotaraste sa se foloseasca de aceasta oportunitate pentru a raspandi speranta printre oamenii din ghetou oferindu-le mereu informatii optimiste , dar false , pe care , chipurile , le-ar fi auzit la aparatul de radio secret . El spune povesti fanteziste menite sa ridice moralul conationalilor sai care n-au nicio sursa de a afla ce se petrece in afara ghetoului lor . De asemenea , el mai are un secret real pe care il ascunde .

Jakob adaposteste o fata care a scapat dintr-un tren care o conducea spre lagarul de exterminare . Gestapo-ul afla despre acest presupus aparat radio si incepe sa il caute pe eroul rezistentei care indrazneste sa il ascunda . Jakob se preda trupelor germane atunci cand acestea cer ca persoana cu radioul sa se predea de buna voie , altfel vor ucide oameni la intamplare . In timpul interogatoriului , Jakob ii spune comandantului ca a ascultat doar o data , in biroul sau , si restul au fost simple povesti . Drept urmare , comandantul cere ca Jakob sa spuna public faptul ca a mintit .

Filmul Jakob the Liar (1999) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »