" />
luni , noiembrie 23 2020
Home / Filme / Movie / Animatie / Kubo and the Two Strings (2016) Filme online HD 720P

Kubo and the Two Strings (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Kubo and the Two Strings (2016) Filme online HD 720P incepe cu Kubo , acesta are o mama care este foarte bolnava dar Kubo avand un suflet foarte bun si cald a ales sa aiba grija de aceasta , chiar daca asta a insemnat sa duca un trai umil si simplu , intr-un sat anost si nu foarte mare de la malul marii . Viata lui este linistita si lipsita de peripetii dar totul se va schimba atunci cand un spirit din trecut incepe sa-i dea tarcoale din cauza unei razbunari de demult , o rafuiala pe care o avea cu tatal sau .

Astfel , Kubo ajunge dintr-o data fugar pentru a isi salva propria viata , cu zeii si monstrii pe urmele lui , iar sansele sale de supravietuire depind de gasirea unei armuri magice , o armura despre care nici macar nu se stie unde se afla sau unde este ascunsa , pe care candva a purtat-o si tatal lui , cel mai mare samurai care a existat vreodata pana la Kubo .

Adunandu-si curajul care era din plin , Kubo porneste intr-o calatorie palpitanta in care se va confrunta cu trecutul familiei si va lupta cu vitejie pentru tot ce exista frumos si bun intre cer si pamant . Oare va reusi Kubo sa gaseasca armura tatalui sau , sau va pieri incercand sa aduca pacea intre el si spirite ?

Filmul Kubo and the Two Strings (2016) Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »