" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Crima / La Mala Educacion (2004) Filme online HD 720P

La Mala Educacion (2004) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul La Mala Educacion (2004) Filme online HD 720P incepe in Madrid , Spania undeva in anul 1980 , regizorul Enrique Goded cauta un actor care sa joace rolul unui baiat pentru o bibliografie proprie cand un actor apare la el cautand de munca . Actorul sustine ca este o veche cunostinta de-a acestuia pe nume Ignacio Rodriguez . Ignacio foloseste acum numele de Ángel Andrade si i-a adus lui Enrique un short story intitulat The Visit (Vizita) in speranta ca acesta o sa fie interesat de ea si o sa-i acorde lui rolul principal intr-un eventual lung-metraj .

Povestea „Vizitei” se desfasoare in anul 1977 si spune povestea unui artist si o femeie transexuala care-si spune Zahara . Zahara planuieste sa jefuiasca un admirator beat , insa descopera ca acesta este , de fapt , o mai veche cunostinta de-a sa . Mai tarziu , ea isi viziteaza vechea scoala si il confrunta pe Parintele Manolo pe care-l acuza ca ar fi abuzat-o cand era copil . Ea solicita o suma foarte mare de bani pentru a nu face publica aceasta intamplare .

Enrique ar fi interesat de adaptarea acestei povesti intr-un lung-metraj , dar conditia pe care o pune Ángel este sa o interpreteze chiar el pe Zahara . Enrique este cam sceptic in aceasta privinta deoarece Ignacio pe care-l cunostea in tinerete si cel de acum sunt foarte diferiti . El se duce in Galicia pentru a o vizita pe mama lui Ignacio si afla un lucru surprinzator care il convinge sa accepte conditia si sa adapteze filmul . Cei doi incep apoi sa lucreze la un scenariu pentru lung-metraj si la realizarea filmului .

Filmul La Mala Educacion (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »