" />
Home / Filme / Movie / Actiune / Lethal Weapon 3 – Arma mortala 3 1992 Filme online HD 720P

Lethal Weapon 3 – Arma mortala 3 1992 Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Lethal Weapon 3 – Arma mortala 3 1992 incepe cu Sergentul Roger Murtaugh (Danny Glover) si partenerul sau Martin Riggs (Mel Gibson) care sunt retrogradati din functie deoarece cei doi au incercat sa dezamorseze o bomba , nu au reusit si asa au distrug un complex de birouri care era gol . In timp ce se aflau pe strada in timpul programului de lucru de patrulare cei doi aflati in masina sunt martorii unui jaf , cei doi politisti impiedica aceasta infractiune si prinde pe unu dintre cei doi hoti iar celalalt reuseste sa scape .

Cel pe care l-au prins se pare ca este omul lui Jack Travis (Stuart Wilson) , un fost locotenent care se credea ca face trafic cu arme si droguri chiar in Los Angeles , se pare ca aceste fapte incep sa fie adevarate nu sa fie doar un mit . Agentii se ingrijoreaza odata ce vede ce fel de gloante au folosit hotii , gloante care pot penetra vestele anti-glont si nu numai atat si blindajul chiar – gloantele respective aveau numele de ucigasii de politisti . Lorna Cole (Rene Russo) si cei doi primesc misiunea de a se ocupa de cazul lui Jack Travis , iar cei doi politisti bineinteles ca sunt pusi in functie iar de catre superiori .

Tyrone (Gregory Millar) un mare traficant de arme si el negocia in secret un transport de arme cu asa zisul Jack Travis . Hotul care a scapat se duce la Travis si ii povesteste ce sa intamplat iar Travis il ucide imediat de fata cu Tyrone pentru ca a pus politia pe urmele sale . Travis acum trebuie sa omoare si celalalt hot care a fost prins de cei doi inainte de a il da in gat si a pune si mai mult politia pe urmele sale , oare va reusi acesta sa scape bazma curata sau cei doi politisti il vor prinde ?

Filmul Lethal Weapon 3 – Arma mortala 3 1992 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »