" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Lethal Weapon IV – Arma Mortala 4 (1998) Filme online HD 720P

Lethal Weapon IV – Arma Mortala 4 (1998) Filme online HD 720P

Loading...

Lorna Cole (Rene Russo) si Martin Riggs (Mel Gibson) urmeaza sa aiba un copil impreuna dar ei inca nu sunt casatoriti . Roger Murtaugh (Danny Glover) are o fata pe nume , Rianne (Tracie Wolfe) , si ea este insarcinata cu Lee Butters (Chris Rock) dar tatal fetei nu este de acord deloc ca fata lui sa se marite tot cu un politist , doreste altceva pentru fiica lui . Departamentul trece printr-o perioada grea cu fondurile si cu asigurarile iar cei doi sunt promovati la gradul de Capitan .

Leo Getz (Joe Pesci) da peste un grup de chinezi care fac contrabanda iar acesta impreuna cu ofiterii incep o ancheta asupra lor . Murtaugh dupa ceva vreme descopera ca Hong (Eddy Ko) si familia sa se ascund de politisti deoarece nu au acte si pentru a nu fii deportati . El se imprieteneste cu ei si ii ia la el acasa oferindu-le cazare . Hong ii spune ca isi cauta unchiul care a platit aducerea lor in America .

Dupa ceva vreme acestia afla de Unchiul Benny Chan care conducea cartierul Chinezesc si era un mare mafiot cunoscut acolo . Wah Sing Ku (Jet Li) este mana dreapta a triadei lui Chan , dupa care ii duce la acesta . Chan ii da afara din restaurant deoarece nu au dovezi la infractiunile pe care acesta le facea . Dupa plecarea lor Chan impreuna cu mana sa dreapta incepe sa elimine toti oamenii care le stateau in cale si cei care puteau aduce politia pe urmele sale . Acum toata Triada avea atentia asupra casei lui Murtaugh , unde se ascundea Hong , oare va reusi acesta sa scape cu viata ?

Filmul Lethal Weapon IV – Arma Mortala 4 (1998) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »