" />
Home / Filme / Movie / Crima / London Boulevard (2010) Filme online HD 720P

London Boulevard (2010) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul London Boulevard (2010) Filme online HD 720P incepe cu Harry Mitchel (Colin Farrell) care tocmai a fost eliberat din penitenciar dupa o lunga perioada de detentie . El este ajutat de prietenul si fostul partener de infractiuni , Billy Norton (Ben Chaplin) , sa isi gaseasca o locuinta , insa pentru asta trebuie sa inceapa sa lucreze pentru seful lui Billy . In drum spre o petrecere de bun venit , Mitchel salveaza o femeie , Penny (Ophelia Lovibond) , din ghearele unor gangsteri ce vroiau sa o jefuiasca . La petrecere , Billy ii face din nou propunerea lui Mitchel .

Acesta este informat de Billy si omul lor de incredere , Danny (Stephen Graham) , ca sora lui , Briony (Anna Friel) , este la subsol si el o salveaza de la viol . Mitchel se intalneste cu Penny intr-un local iar aceasta se ofera sa ii dea o slujba , sa lucreze pentru o actrita pe nume Charlotte . Mitchel se duce la gara pentru a-si vizita un prieten , Joe , si un vanzator orb ii vinde un cutit pentru a se proteja .

In ziua urmatoare , Mitchel se intalneste cu Charlotte (Keira Knightley) si prietenul acesteia , Jordan (David Thewlis) . Charlotte este vanata tot timpul de paparazzi care o urmaresc la orice pas si stau mereu in fata casei sale pentru a-i supraveghea orice miscare . La apartament , coruptul ofiter de politie Bailey (Eddie Marsan) il viziteaza pe Mitchel si ii spune sa il evite pe Billy si incearca sa obtina o mica atentie de la el . Mitchel discuta apoi cu Billy despre detectivul respectiv pe care acesta nu il sufera deloc .

Filmul London Boulevard (2010) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »