" />
joi , martie 4 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Love Potion No. 9 – Elixirul Dragostei (1992) Filme online

Love Potion No. 9 – Elixirul Dragostei (1992) Filme online

Loading...

Paul Matthews (Tate Donovan) este un chimist singuratic ce are o pasiune pentru colega de serviciu Diane Farrow (Sandra Bullock) . Prietenii lui il duc la o tiganca de pe strada 34th and Vine si dupa ce aceasta ii citeste in palma ii ofera lui Paul „Potiunea Dragostei Nr. 8” pe o foaie de hartie . Ca om de stiinta , Paul are dubii referitoare la aceasta potiune magica , asa ca o arunca la gunoi imediat ce ajunge acasa . Pe vremea aceea , prietenii lui Paul cumpara serviciile unei femei pe nume Marisa , dar cei doi nu fac nimic altceva decat sa discute .

Cumva , insa , pisica lui ajunge in cosul de gunoi si mananca o bucata din potiune . Dupa aceea , pisica incepe sa miaune si sa atraga toate pisicile din cartier . In momentul in care Paul observa rezultatele , el se duce sa-i dea potiunea lui Diane si ei analizeaza apoi proprietatile „stiintifice” ale acesteia . Dupa ce o analizeaza , ei hotarasc sa o incerce pe ei insisi drept cobai umani .

Diane ajunge sa cucereasca un italian foarte bogat , mogul in domeniul automobilistic si print al Angliei , in timp ce Paul are parte de mai multe aventuri temporare cu femei pe care le agata in baruri , supermarketuri si diverse alte locuri neobisnuite . In cele din urma , Paul si Diane realizeaza atractia romantica reciproca si ajung sa se implice intr-o relatie mai mult decat profesionala . Insa cand Paul este pregatit sa faca un pas mai important , Diane este de negasit si apoi ia o decizie care ii frange inima .

Filmul Love Potion No. 9 – Elixirul Dragostei (1992) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »