" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Meet The Parents (2000) Filme online HD 720P

Meet The Parents (2000) Filme online HD 720P

Loading...

Gaylord Greg Focker (Ben Stiller) este un asistent medical din Chicago care vrea sa o ceara in casatorie pe iubita lui , o profesoara pe nume Pam Byrnes (Teri Polo) . Planul lui este dat peste cap atunci cand sora lui Pam , Debbie , se logodeste si afla ca logodnicul acesteia , Dr. Robert Bob Banks , i-a cerut permisiunea tatalui ei inainte de-a o cere pe ea de nevasta . Greg si Pam se duc la casa parintilor ei pentru a participa la nunta surorii .

Greg spera sa o ceara de sotie pe Pam in fata intregii familii dupa ce va obtine binecuvantarea tatalui acesteia , dar intentia lui este infranata din cauza companiei aeriene care-i rataceste bagajul in care se afla si inelul . Cand ajung la familia Byrne , Greg il cunoaste pe tatal lui Pam , Jack (Robert De Niro) , si pe mama acesteia , Dina (Blythe Danner) . Jack il displace imediat pe Greg si il critica fara menajamente pentru meseria pe care si-a ales-o si alte presupuse slabiciuni ale sale .

Tentativele lui Greg de-al impresiona pe Jack fie trec neobservate , fie ii esueaza lamentabil si se intorc impotriva lui . Dupa alte cateva probleme intampinate , Greg devine si mai nelinistit in momentul in care Jack il pune sa treaca un fel de test de detectare a minciunii improvizat , iar cu ocazia aceasta el afla de la Pam ca Jack este un fost ofiter de contrainformatii din cadrul CIA care acum s-a pensionat . Dupa ce cunoaste si restul familiei lui Pam , dar si pe fostul logodnic , Kevin (Owen Wilson) , un om de afaceri de succes , Greg se simte un outsider .

Filmul Meet The Parents (2000) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »