" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Thriller / Mine (2016) Filme online HD 720P

Mine (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Mine (2016) Filme online HD 720P incepe cu Mike Stevens care este un soldat , acesta are la activ foarte multe participari la numeroase misiuni in razboi iar pe langa asta este si un soldat foarte experimentat , acesta este la antrenamente cand afla ca trebuie sa se intoarca din nou intr-o misiune foarte periculoasa dar de data aceasta in desert .

Mike facea parte din una dintre cele mai bune trupe de infanterie iar toata lume , adica superiorii trupei din care facea parte se asteptau sa fie o misiune foarte usoara si va fi foarte repede rezolvata . Dar atunci cand acestia ajung la locul potrivit nu este chiar asa iar toata grupa acestuia incepe sa faca greseli haotice . Terenul cu care acestia erau foarte obisnuiti era ceva mai diferit decat ceea ce credeau ei . Curand , unul cate unul , soldatii si camarazii grupei sunt ucisi , iar Mike este singurul supravietuitor .

Dupa tentativa de asasinat , Mike pune accidental un picior pe un teren minat , care poate exploda in orice clipa , in cazul in care el se va misca . Expus la pericolele desertului si la lupta psihologica si fizica crunta cu conditiile tradatoare , Mike trebuie sa supravietuiasca , ramanand nemiscat timp de doua zile , in asteptarea ajutorului . Va reusi sa reziste neiertatoarelor circumstante sau va muri incercand ?

Filmul Mine (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »