" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Monster House – Casa e un Monstru (2006) Filme online HD

Monster House – Casa e un Monstru (2006) Filme online HD

Loading...

Parintii pustiului de 12 ani DJ Walters pleaca din oras pentru un weekend si il lasa pe baiat in grija lui Zee . DJ il spioneaza pe batranul lor vecin Horace Nebbercracker , care confisca orice obiect care ajunge pe proprietatea lui . Dupa ce prietenul cel mai bun al lui DJ , Charles „Chowder” , isi pierde mingea ajunsa pe proprietatea lui Horace , DJ este prins de acesta in timp ce incearca sa o recupereze , insa batranul nervos pare sa sufere un atac de cord si este luat de ambulanta .

In acea noapte , DJ este sunat din casa respectiva , dar nu vorbeste nimeni . Interceptandu-l pe iubitul lui Zee , DJ il aude pe acesta spunandu-i lui Zee despre faptul ca si-a pierdut zmeul pe peluza lui Nebbercracker cand era copil si ca zvonurile spun ca Nebbercracker si-ar fi mancat sotia . Mai tarziu , iubitul lui Zee isi vede zmeul la usa lui Nebbercracker , dar cand incearca sa-l ia el este consumat de casa .

In dimineata urmatoare , o fetita pe nume Jenny Bennett vinde bomboane de Halloween . DJ si Chowder o vad pe aceasta mergand acasa la Nebbercracker si incearca s-o opreasca inainte de-a fi devorata de casa . Cei trei cauta apoi sfaturi de la Reginald “Skull” Skulinski , un asa-zis expert in supranatural . Ei afla faptul ca acea casa este , de fapt , un monstru rar creat atunci cand un suflet uman se uneste cu o structura realizata de om si singurul mod prin care poate fi ucisa este sa-i distrugi inima . Ei ajung la concluzia ca inima este furnalul si incearca sa faca in asa fel incat sa distruga creatura . Echipa noastra va mai recomanda si Wish Upon – Sapte dorinte (2017) Filme online HD !

Filmul Monster House – Casa e un Monstru (2006) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

2 comments

  1. o super animatie , tineti-o tot asa

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »