" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Morgan 2016 Filme online subtitrate in romana HD 720P

Morgan 2016 Filme online subtitrate in romana HD 720P

Loading...

mv5bmja1mjyyndkxn15bml5banbnxkftztgwmtgxodawote-_v1_uy1200_cr9006301200_al_Lee Weathers (rolul principal jucat de Kate Mara) , o femeie foarte tanara si stapana pe sine dar in acelasi timp si foarte dura , este o tanara specialista care lucreaza la o firma ce se ocupa cu creararea clonelor umane . Ca fiecare „test” , apar si mici incidente ceea ce o face pe tanara noastra sa raspunda pentru cele intamplate . Compania respectiva o trimite pe Lee Weathers intr-o locatie „izolata” pentru a cerceta incidentul propriu-zis si anume , un om hibrid numit Morgan (Anya Taylor-Joy) avusese o reactie violenta fata de alt cercetator si anume de Dr. Kathy Grieff (Jennifer Jason Leigh).

In timpul uncei cine la care fusese invitati toti oamenii de stiinta care luau parte la proiect , Lee discuta despre un incident anterior ce a avut loc in Helsinki si a avut-o in centrul atentiei pe Dr. Lui Cheng (Michelle Yeoh) , lidera oamenilor de stiinta care lucrau la acel proiect , si pe Dr. Simon Ziegler (Toby Jones) . Acel incident fiind foarte dur avand ca rezultat moartea unui mare numar de oameni din echipa sa . Dupa ce Morgan ucide cu bestialitate un psiholog pe nume Dr. Alan Shapiro (Paul Giamatti), care a tachinat-o si provocat-o in timpul unui interviu, Lee realizeaza ca Morgan este prea imprevizibila .

Concluzia ei vine si ca urmare a puterii si inteligentei sporite a lui Morgan si hotaraste ca ar fii mai indicat sa o omoare decat sa puna si alte vieti in pericol . Dar aici au aparut pareri contradictorii , oamenii care au creato nu o vor moarta deoarece s-au atasat de ea iar proiectul este foarte important pentru ei . Cand Lee vrea sa o ucida cu mana ei , unul dintre oamenii de stiinta o sedeaza si o intemniteaza în celula de sticla in care a fost tinuta si Morgan , insa planul lor decurge cum nu se poate mai rau .

Filmul Morgan Online si subtitrat in romana cu o calitate HD !

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »