" />
joi , martie 4 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Napola Elite für den Führer – Napola Elita lui Hitler (2004) Filme online

Napola Elite für den Führer – Napola Elita lui Hitler (2004) Filme online

Loading...

In anul 1942 , talentul la box al lui Friedrich Weimer (Max Riemelt) ii aduc acestuia o bursa la Academia Politica Nationala (NaPoIA) , un liceu care serveste drept rampa spre elita Nazista . Tatal lui , un muncitor la fabrica ce dispretuieste nazistii , refuza sa-i permita fiului sau accesul la acel liceu . Friedrich , care priveste liceul acesta ca pe o sansa unica de-a merge la o universitate buna si a-si cladi in general un viitor mai luminos , falsifica semnatura tatalui sau pe formularul de intrare si pleaca pe timpul noptii .

El ajunge in orasul Allenstein , acolo unde este liceul , prin intermediul autostopului , iar restul drumului parcurgandu-l pe jos . Actele false ale lui Friedrich sunt trecute cu vederea atunci cand ajunge si este foarte impresionat de tot ce vede in prima sa zi acolo . Cu toate acestea , modul idealist in care priveste el orasul se schimba radical atunci cand da de disciplina rigida care guverneaza liceul .

Studentii mai mari pot sa-i abuzeze pe cei mici fara prea mari retineri deoarece oficialii liceului intervin foarte rar in acest gen de probleme , ba chiar incurajeaza un astfel de comportant si uneori participa ei insisi la aceste agresiuni . Liceul preda studentilor crezul Partidului Nazist , iar o serie de fragmente din discursurile lui Hitler le sunt prezentate si li se cere sa faca analiza scrisa . „Supravietuirea celor puternici” este prezentata ca fiind o forma normala de viata , iar evreii si alti inamici ai statului sunt prezentati drept inselatori si inferiori . Antrenorul care i-a prilejuit intrarea la acest liceu il antreneaza pe acesta sa fie dur si nemilos in batalie .

Filmul Napola Elite für den Führer – Napola Elita lui Hitler (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »