" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / No Escape – Fara Scapare (2015) Filme online HD 720P

No Escape – Fara Scapare (2015) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul No Escape – Fara Scapare (2015) Filme online HD 720P incepe cu Jack , acesta este un om de afaceri american care se muta in Asia , mai exact in sud-estul Asiei , impreuna cu familia sa in speranta ca in acest decor paradisiac vor trai viata de vis pe care si-o doresc , fara problemele si greutatile pe care ei spera ca le-au lasat in America .

Proaspat sositi intr-o tara noua nestiind pre multe despre cultura si mai ales despre limba care se vorbea acolo , in Thailanda , problemele apar la scurt timp dupa sosire lor . Visul lui Jack este spulberat rapid de catre anumite probleme pe care acesta le intampina . In tara are loc o lovitura de stat foarte puternica si violenta , capul expatriatilor fiind miza .

Ajutat de un mercenar de origine britanica , Jack si familia sa au o singura solutie la dispozitie si pe care o pot face : sa fuga cat mai departe pentru a ramane in viata si pentru a isi salva familia . Va reusi Jack sa isi duca familia in siguranta intr-un alt loc sau vor cadea victime loviturii de stat ?

Filmul No Escape – Fara Scapare (2015) Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »