" />
miercuri , ianuarie 27 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Passchendaele (2008) Filme online HD 720P

Passchendaele (2008) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Passchendaele (2008) incepe cu sergentul Michael Dunne interpretat de Paul Gross care este ranit in Primul Razboi Mondial dupa care este trimis acasa in Europa . In timp ce se recupera se intalneste cu Sarah Mann (Caroline Dhavernas) in Calgary , acolo unde a fost inrolat in razboi . Sarah trecea printr-o depresie din cauza tatalui ei care a plecat in 1915 , sa se alature Armatei Germane Imperiale .

Sarah era dependenta de morfina din cauza tatalui ei care a plecat in razboi si a murit pe front . David Mann (Joe Dinicol) este fratele ei , dar acesta are o problema , sufera de astm . Acesta vrea sa castige respectul tatalui iubitei sale dar nu se poate inrola in armata din cauza bolii , pe vremea aceea orice barbat care era in armata si mai ales daca avea un grad mare era vazut altfel . Baiatul este impotriva Germaniei , pe langa acest fapt vrea sa uite amintirile cu tatal sau care a luptat pentru Germania si a murit in numele tarii  .

Tatal fetei cu care era David nu este de acord cu aceasta relatie asa ca il ajuta pe baiat sa se inroleze in armata cu ajutorul cunostintelor sale sperand ca asa va muri pe front si nu se va mai marita cu fata lui . Dupa inrolarea lui David in armata , Sarah crede ca Michael si-a implicat influenta in ajutarea acestuia dar mai tarziu afla ca nu este deloc asa si ca Michael nu are nici o legatura cu acest lucru .Dupa ce sa vindecat Michael pleaca din nou in razboi unde in Franta intr-un sant se intalneste cu David . Sarah afland toate acestea se inroleaza si ea in armata ca asistenta medicala . Cei trei ajung impreuna in Flanders cu cateva ore inainte de a incepe faimoasa Batalie de la Passchendaele .

Filmul Passchendaele (2008) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »