" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Crima / Pathology – Patologie 2008 Filme online HD 720P

Pathology – Patologie 2008 Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Pathology – Patologie 2008 incepe cu Teddy Grey (Milo Ventimiglia) care este student la medicina la Harvard si termina cu cea mai mare nota din clasa lui dupa care se alatura uneia dintre cele mai pretentioase programe de patologie din tara . Acolo , imediat se porneste o rivalitate intre un grup de stagiari si Teddy . Acestia il invita pe Teddy sa intre in grupul lor care se amuza cu un joc secretmacabru ce se desfasoara dupa cursuri chiar in morga in care lucreaza .

Acest joc consta in crearea unui plan pentru „crima perfecta” pe care nu o poate detecta nimeni la autopsie . In cele din urma , liderul acestui grup de stagiari , Jake Gallo (Michael Weston) , isi da seama de faptul ca Teddy are o relatie amoroasa ascunsa cu iubita lui , Dr. Juliette Bath (Lauren Lee Smith) . Teddy isi da seama de cativa membrii ai grupului ca mint , el realizeaza ca tot acest joc care la inceput parea distractiv acum este un joc macabru pe care rezidentii il fac omorand niste oameni nevinovati doar pentru distractie .

Logodnica lui Teddy , Gwen (Alyssa Milano) , soseste si ea pentru a locui in apartamentul sau . Gallo , fiind foarte furios si suparat pe iubita sa ca i-a fost infidela , se hotaraste sa o ucida in urmatorul joc . Cu putin timp inainte de-a se apuca de autopsie si planuind in secret cum sa il ucida pe Teddy fara sa lase vre-o urma , Gallo realizeaza faptul ca gazele au fost lasate pornite si din aceasta cauza se produce o explozie puternica in momentul in care unul dintre membrii grupului aprinde o bricheta , oare ce se intampla mai departe ?

Filmul Pathology – Patologie 2008 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »