" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Raiders of the Lost Ark (1981) Filme online HD 720P

Raiders of the Lost Ark (1981) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Raiders of the Lost Ark (1981) incepe cu Indiana Jones (Harrison Ford) care este unn curajos arheolog iar in anul 1936 infrunta un templu plin de capcane din Peru si intra in posesia unui artefact din aur . La iesirea din templu era asteptat de René Belloq si de oamenii din tribul Hovito . Se vedea ca este inconjurat si depasit numeritc , Indy ii da artefactul lui Belloq si fuge . Jones isi reia viata de profesor la Colegiul Marshal unde este interogat de doi agenti de informatii militari . Acestia doi ii spune ca nazistii il cauta pe , Abner Ravenwood mentorul sau care i-a fost profesor la Universitatea din Chicago .

Nazistii au aflat ca Ravenwood este liderul unei comunitati din orasul Tanis , din Egipt , si ca are in posesie manecutele lui Ra . Jones deduce faptul ca nazistii cauta , de fapt , Chivotul Legamantului , cunoscut si drept Chivotul lui Dumnezeu – Nazistii cred ca daca vor pune mana pe asta armatele lor vor deveni invincibile . Simbolurile lui Ra se pare ca ar fi cheia desoperirii Putului Sufletelor , o camera secreta in care ar fi ingropat Chivotul .

Agentii ii spun prin inteles lui Jones sa plece in cautarea Chivotului inainte ca nazistii sa il gaseasca . El pleaca imediat in Nepal si afla ca Abner a murit , iar manecutele sunt in posesia fiicei sale , Marion . Jones se duce la Marion , insa aceasta nu este deloc fericita sa il vada deoarece cei doi inainte au avut niste aventuri amoroase care s-au incheiat cam tragic din cauza calatoriilor dese ale acestuia . La putin timp un grup de nazisti sosesc impreuna cu comandantul acestora pe nume Arnold Toht si acestia o ameninta pe fata sa le dea manecutele .

Filmul Raiders of the Lost Ark (1981) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »