" />
sâmbătă , februarie 27 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Renaissance Man (1994) Filme online HD 720P

Renaissance Man (1994) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Renaissance Man (1994) Filme online HD 720P incepe cu Bill Rago (Danny DeVito) este un director de publicitate divortat care parca e urmarit de ghinioane . Cand isi pierde si locul de munca din Detroit , agentia de somaj ii gaseste un alt loc de munca temporar : sa predea limba engleza la o baza militara de antrenament militara , Fort McClane . La inceput dezamagit de idee , Rago afla ca el are doar sase saptamani la dispozitie sa invete un grup de tantalai principiile de baza ale intelegerii si folosirii limbii engleze . Majoritatea sldatilor sunt semi-analfabeti si la fel de lipsiti de entuziasm precum el .

Nereusind sa se apropie de elevii lui si disperat sa le acapareze interesul acestora , Rago incepe sa citeze din piesa lui favorita de teatru , Hamlet , de William Shakespeare . Ei sunt total nefamiliarizati cu ea si chiar cu conceptul de „piesa”, insa o mica scanteie de interes este totuşi generata . Rago selecteaza cate un student ca personaj pentru ora de citit , iar apoi ii ia pe toti intr-o excursie pentru a vedea profesionistii la lucru .

In ciuda dezaprobarii din partea Sergentului Cass (Gregory Hines) si pierderea unuia dintre soldati , Hobbs , care se dovedeste a fi fost un traficant de droguri ce dorea sa se ascunda , Rago stabileste o evaluare . Nici macar prietenosul Capitan Murdoch care se ocupa de proiectul acesta nu se asteapta ca vreun soldat sa treaca cu bine peste cursurile lui Rago , adaugand faptul ca daca acestia vor pica , atunci vor fi dati afara din armata . Hobbs scrie o scrisoare adresata lui Rago si Murdoch prin care ii informeaza ca s-a schimbat foarte mult si ar dori ajutor sa iasa conditionat din inchisoare .

Filmul Renaissance Man (1994) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »