" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Resident Evil 2 Apocalypse (2004) Filme online subtitrate

Resident Evil 2 Apocalypse (2004) Filme online subtitrate

Loading...

La cateva zile de la contaminarea Stupului , Corporatia Umbrella ia decizia imprudenta de-a trimite o echipa de cercetare pentru a redeschide complexul , neinterogand-o pe Alice (Milla Jovovich) in legatura cu evenimentele trecute . Cand echipa intra in Stup este macelarita de membrii infectati ai staff-ului care erau zombi . Infectia iese la suprafata si afecteaza orasul Raccoon , luand amploare cu repeziciune printre populatia civila . Dupa 13 ore de la deschiderea Stupului , Umbrella stabileste un perimetru de securitate in jurul orasului Raccoon , dar cu toate acestea , o fata pe nume Angela Ashford (Sophie Vavasseur) , fiica unui cercetator Umbrella de nivel 6 , Dr. Charles Ashford (Jared Harris) , creatorul Virusului-T , dispare dupa ce masina de siguranta care o transporta afara din oras a fost implicata intr-un accident in trafic .

Supravietuind in Stup , Alice a fost recuperata de Umbrella pentru a face experimente pe ea . Alice are acum puteri supraomenesti , viteza si agilitate . Trezindu-se intr-un spital din Raccoon parasit , ea iese afara si descopera ca orasul insusi este pustiu . Ea se inarmeaza cu o pusca gasita intr-o masina de politie si incepe sa hoinareasca , insa este tulburata de un barbat care continua sa-i apara in cap si care facea experimente pe ea . In timp ce Umbrella evacueaza civilii , un ofiter de politie cazut in dizgratie , Jill Valentine (Sienna Guillory) , se sfatuieste cu sergentul Peyton Wells (Razaaq Adoti) , aliatul ei de nadejde .

Intr-un alt loc , Carlos Olivera (Oded Fehr) si un alt soldat Umbrella se alatura unitatii Special Tactics And Rescue Squad (S.T.A.R.S.) pentru a tine piept unei hoarde de zombii . Jill , Peyton si o reportera pe nume Terri Morales (Sandrine Holt) se refugiaza intr-o biserica , fara sa stie ca este plina de zombii . In cele din urma , Alice , inarmata pana-n dinti , isi face aparitia si ii salveaza in ultima clipa . Umbrella lanseaza programul Nemesis pentru a ucide toti ofiterii STARS ramasi si planuieste sa lanseze asupra orasului o bomba nucleara pentru a omora toti zombii . Pe langa Resident Evil 2 Apocalypse (2004) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va mai recomanda si Resident Evil:4 Afterlife (2010) Filme online subtitrate in romana !

Filmul Resident Evil 2 Apocalypse (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Loading...
 

One comment

  1. e un film super tare

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »