" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Rumble Fish – Golanii 1983 film online subtitrat în Română

Rumble Fish – Golanii 1983 film online subtitrat în Română

Loading...

Desfasurandu-si evenimentele in Tulsa, Oklahoma, filmul incepe la un restaurant numit Bennys Billiards unde un dur local pe nume Rusty James este informat de catre un pitic de faptul ca liderul unui grup rival pe nume Biff Wilcox doreste sa il intalneasca in acea noapte intr-un garaj abandonat pentru o confruntare fizica. Acceptand provocarea, Rutsty James discuta apoi cu prietenii lui, Smokey, B. J. si Steve, referitor la lupta si fiecare dintre ei are o abordare total diferita.

Steve menţionează faptul că fratele mai mare al lui Rusty „The Motorcycle Boy” nu ar fi mulţumit cu lupta deoarece el a creat în trecut un armistiţiu prin care se interzic luptele între găşti. Rusty nu ia în seamă avertismentul susţinând că oricum acesta a dispărut de două luni şi nu se mai ştie nimic despre el sau dacă se va mai întoarce. Rusty îşi vizitează apoi iubita, Patty, şi se întâlneşte cu camarazii săi pentu a merge la garajul cu pricina, iar acolo Biff şi ai lui îşi fac apariţia.

Cei doi se luptă, iar aceasta se încheie în momentul în care Rusty îl dezarmează pe Biff şi îl bate până la punctul de a-şi pierde cunoştinţa. Motorcycle Boy soseşte pe neaşteptate şi îi distrage atenţia lui Rusty suficient cât Biff să-şi revină şi să îl taie pe acesta cu un ciob de sticlă. Rusty şi fratele său îşi petrec apoi următoarea seară împreună cu tatăl lor alcoolic şi dependent de ajutorul social care susţine că Motorcycle Boy apucă pe căile greşite ale mamei sale.

Filmul Rumble Fish – Golanii 1983 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »