" />
sâmbătă , februarie 27 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Snow White and the Huntsman (2012) Filme online HD 720P

Snow White and the Huntsman (2012) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Snow White and the Huntsman (2012) Filme online HD 720P incepe cu Alba ca Zapada care este printesa din Tabor , fiica regelui Magnus si reginei Eleanor . Dupa moartea sumba a sotiei sale , regele Magnus se casatoreste cu frumoasa Ravenna pe care o salvase din ghearele Armatei Intunecate , o forta invadatoare de soldati din sticla . Ravenna , care este , de fapt , o vrajitoare puternica si comandantul Armatei Intunecate , il ucide pe Magnus in noaptea nuntii lor , dupa ce a constatat ca oamenii ca el exploateaza frumusetea femeilor si mai apoi renunta la ele ca la niste rebuturi . Dupa ce Ravenna pune mana pe regat , Duke Hammond evadeaza din castel cu fiul sau William , dar nu o poate salva si pe Alba ca Zapada , care este capturata de catre Ravenna si fratele ei , Finn , si apoi inchisa intr-un turn din castel .

Tabor este lasat in ruine sub conducerea Ravennei , care se hraneste periodic cu tineretea si frumusetea femeilor , in scopul de a mentine o vraja facuta de mama ei , care ii permite sa-si pastreze frumusetea vesnic . Cand Alba ca Zapada ajunge la varsta maturitatii , Ravenna afla de la oglinda ei magica faptul ca Alba ca Zapada este singura care o poate distruge , dar in acelasi timp o si poate face nemuritoare daca-i va lua inima , iar aceasta nu va mai fi nevoita niciodata sa ucida fete tinere pentru a se mentine frumoasa . Ravenna ii ordona lui Finn sa i-o aduca pe Alba ca Zapada , dar aceasta evadeaza din celula in care a fost inchisa si ajunge in padurea intunecata , acolo unde puterile Ravennei sunt inutile .

Eric , Razboinicul Vanator , un vaduv betiv , care a supravietuit in padurea intunecata , este adus la Ravenna care ii cere sa-l conduca pe Finn in padurea intunecata pentru a o gasi pe Alba ca Zapada . In schimb ea ii promite ca-i reinvie sotia decedata , Sarah . Duke Hammond afla ca Alba ca Zapada este in viata si a fugit in padurea intunecata , iar fiul sau William , prietenul din copilarie al Albei ca Zapada , se infiltreaza in armata lui lui Finn , ca arcas , pentru a o gasi , oare va supravietui Alba ca Zapada reginei si o va distruge pe aceasta ?

Filmul Snow White and the Huntsman (2012) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Server 6 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »