" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Animatie / SpongeBob: Aventuri pe uscat (2015) Filme online HD 720P

SpongeBob: Aventuri pe uscat (2015) Filme online HD 720P

Loading...

Inspirat din serialul cu acelasi nume a , aparut si filmul tot cu acelasi nume care a fost foarte asteptat de copiii din intreaga lume deoarece serialul a prins foarte bine publicului de copiii iar filmul a fost o reusita . Filmul in sine SpongeBob: Aventuri pe uscat (2015) Filme online HD 720P incepe cu Sponge Bob care este unul din cei mai buni bucatari din orasul Bikini Bottom .

Toti locuitorii sunt innebuniti dupa sandwich-urile cu crab preparate de acesta , sandwich-uri preparate dupa o reteta magica , pe care multi dusmani o vor pentru a profita de pe urma acesteia . Invidios pe succesul de care se bucura Sponge Bob , Plankton incearca sa ii fure secretul pentru a profita de pe urma sa . In momentul in care reteta dispare si se instaleaza haosul , Sponge Bob si Plankton nu au alta solutie decat sa faca echipa pentru a restabili ordinea si calmul in orasul lor care acum era condus de haos .

Construiesc o masina a timpului si decid sa aranjeze lucrurile pentru a le fi bine amandurora . Un pirat malefic care detine un restaurant ambulant le provoaca o multime de probleme . Oare vore reusi cei doi sa isi recupereze faimoasa reteta sau vor da gresi incercand sa o recupereze ?

Filmul SpongeBob: Aventuri pe uscat (2015) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »