" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Strange Days – Amintiri Periculoase (1995)

Strange Days – Amintiri Periculoase (1995)

Loading...

Filmul Strange Days – Amintiri Periculoase (1995) incepe undeva in anul 1999 , in orasul Los Angeles care a devenit o zona de razboi . Cand un grup de infractori jefuiesc un restaurant chinezesc , evenimentul este inregistrat de unul dintre hoti folosind un SQUID – un dispozitiv electronic ilegal care inregistreaza totul , si apoi poate fi redat de un alt dispozitiv ce permite utilizatorului sa experimenteze ce a trait cel care a inregistrat .

Lenny Nero (Ralph Fiennes) , un fost ofiter al Departamentului de Politie din Los Angeles , a devenit traficant de inregistrari pentru SQUID si accepta sa cumpere clipul cu pricina de la furnizorul sau principal , Tick . Acum o prostituata pe nume Iris , este urmarita de catre ofiterii LAPD Burton Steckler si Dwayne Engelman . Iris reuseste sa scape , insa inainte de asta Engleman o apuca de par si Iris isi dezvaluind dispozitivul SQUID pe care-l purta .

Lenny sufera dupa ce s-a despartit de prietena lui iar acesta se bazeaza pe bunii lui prieteni pentru a-l face sa treaca peste asta , garda sa de corp si sofer lui Lornette “Mace” Mason (Angela Bassett) . Mace are sentimente ascunse fata de Lenny mai vechi , insa ca un prieten bun nu este deloc de acord cu afacerea pe care o conduce cu SQUID-ul . In timp ce Lenny si Max se afla impreuna intr-un bar , Iris ii arunca un disc SQUID in masina , dar acesta nu il poate viziona deoarece masina ii este ridicata inainte ca Lenny sa ajunga la ea .

Filmul Strange Days – Amintiri Periculoase (1995) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »