" />
luni , august 2 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Talvisota – The Winter War (1989) Filme online HD 720P

Talvisota – The Winter War (1989) Filme online HD 720P

Loading...

Evenimentele filmului Talvisota (The Winter War) pornesc din data de 13 octombrie , 1939 , atunci cand rezervistii din armata Finlandeza sunt chemati pentru a participa activ la apararea tarii . Doi fermieri , Martti Hakala si fratele lui mai mic , Paavo , se alatura si ei celorlalti barbati din localitatea Kauhava intr-un pluton pe jumatate , fictiv , pe care il comanda locotenentul adjunct Jussi Kantola . Dupa ce se aduna cu totii la scoala locala  , barbatii sunt imbarcati intr-un tren care ii duce spre Seinäjoki .

Acolo , ei urmeaza sa se alature celeilalte parti din Regimentul 23 al Armatei Finlandeze ce se afla sub comanda locotenent-colonelului Matti Laurila . Dupa o perioada de instructie , regimentul porneste catre Karelian Isthmus , acolo unde oamenii lui Kantola ii ajuta pe civilii din zonele care s-ar putea afla curand in zone de razboi sa isi evacueze casele si sa-si adune bunurile pentru a se muta in alta parte . Dupa ce marseaza de-a lungul raului Taipale , oamenii lui Kantola ajuta la construirea apararii in vederea unui atac iminent ce urmeaza a fi efectuat de Sovietici .

In data de 6 decembrie a aceluiasi an , Uniunea Sovietica porneste asediul asupra lor si Batalia de la Taipale , asa cum va fi ea cunoscuta , dureaza vreme de trei saptamani . Pe parcursul acestor saptamani , rusii au reusit de mai multe ori sa patrunda in transeele finlandezilor , insa de fiecare data , cu o incapatanare iesita din comun , finlandezii au reusit sa ii indeparteze . In data de 27 decembrie , rusii opresc ofensiva de pe frontul de la Taipale , iar oamenii lui Kantola pot sa se retraga in Yläjärvi pentru odihna si recuperare .

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »