" />
luni , iulie 26 2021
Home / Filme / Movie / Horror / The Conjuring – Traind printre demoni (2013) Filme online HD 720P

The Conjuring – Traind printre demoni (2013) Filme online HD 720P

Loading...

In 1971 , Carolyn (Lili Taylor) si Roger Perron (Ron Livingston) s-au mutat intr-o veche si darapanata ferma din Harrisville , Rhone Island , alaturi de cei cinci copii ai lor . In timpul primei zile , familia se muta fara nicio problema , cu excepţia cainelui lor , care refuza sa intre in casa . In acea noapte , copiii lor se joaca de-a v-ati ascunselea si in timp ce se joaca , una dintre fete gaseste intrarea in beci . Dupa ce Roger inspecteaza pivnita facand lumina cu un chibrit , ceilalti merg la culcare . Carolyn se arata ingrijorata deoarece cainele latra insistent afara si una dintre fete simte ca si cum cineva ar trage-o de picioare .

Dimineata urmatoare , Carolyn se trezeste avand o vanataie misterioasa , iar cainele este gasit mort . De-a lungul urmatoarelor cateva zile se petrec o serie de evenimente paranormale ; usile se deschid si inchid de unele singure , toate ceasurile lor se opresc la aceeasi ora , iar Carolyn aude zgomote ca si cum cineva ar bate din palme , desi nu se afla nimeni prin zona . Noaptea , fiica lor cea mica , Cindy , merge somnambula in camera surorii ei mai mare si se da cu capul in mod repetat de un dulap vechi . Activitatile ating punctul critic atunci cand Roger nu se afla acasa si Carolyn este blocata in beci , iar fiica cea mare este atacata de un spirit care seamana cu o femeie batrana .

Carolyn cere ajutorul lui Ed (Patrick Wilson) si Lorraine Warren (Vera Farmiga) , specialisti in paranormal , pentru a le confirma sau infirma temerile . Lorraine simte ca un spirit malefic s-a fixat asupra familiei si dupa o prima serie de investigatii concluzioneaza ca trebuie sa se implice , explicandu-le sotilor Perron ca s-ar putea sa fie nevoie de un descantec al casei . Totusi , nu pot face acest lucru fara dovezi suplimentare si autorizatie din partea Bisericii Catolice . Ed este si el ingrijorat in legatura cu Lorraine , care a suferit o trauma serioasa in timpul unui caz mai vechi in care a fost nevoie de o exorcizare .

Filmul The Conjuring – Traind printre demoni (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »