" />
marți , mai 18 2021
Home / Filme / Movie / Thriller / The Institute (2017) Filme online HD 720P

The Institute (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Institute (2017) Filme online HD 720P incepe cu Isabel Porter , undeva prin secolul 19 , aceasta are o problema foarte grava mentala si anume moartea parintilor ei i-a afectat gandirea dupa care se interneaza in mod voluntar la Institutul Rosewood . Odata ajunsa in centrul de psihiatrie , Isabel este supusa la experimente bizare si de o violenta progresiva , in ceea ce priveste modificarea personalitatii , spalarea creierului si controlul mintii .

Dorind doar sa isi recapete pacea si libertatea interioara , Isabel se increde in metodele neortodoxe si mai putin folosite ale unui medic care ii promite redarea libertatii ca urmare a dureroaselor si crudelor sale tehnici . Din ce in ce mai torturata in mainile medicilor care o folosesc pe post de material in experimentele lor ciudate , Isabel devine disperata sa scape din ghearele Institutului Rosewood .

Oare va reusi Isabel sa-si recapete libertatea , sau va fi pierduta pentru totdeauna in institutul cosmarurilor pe care le are din cauza medicilor in care si-a pus increderea ? Filmul The Institute (2017) este un thriller foarte reusit avand numeroase recenzii foarte bune din partea criticilor si mai ales din parte oamenilor care au vazut filmul , va dorim vizionare placuta !

Filmul The Institute (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »