" />
marți , mai 18 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / The Killing Fields (1984) Filme online

The Killing Fields (1984) Filme online

Loading...

In capitala Cambodgiei , Phnom Penh , in timpul lunii mai a anului 1973 , armata nationala duce un razboi civil cu Khamer Rouge din cauza Razboiului din Vietnam care a adus o problema cu granitele . Dith Pran , un jurnalist cambodgian si traducator pentru The New York Times , asteapta sosirea reporterului Sydney Schanberg la aeroportul national , dar pleaca brusc de acolo . Schanberg ia un taxi pana la hotel unde se intalneste cu Al Rockoff (John Malkovich) . Pran se intalneste mai tarziu cu Schanberg si ii spune ca s-a petrecut un incident cu bomba in oras .

Schanberg si Pran merg la Neak Leung unde descopera ca orasul a fost bombardat . Cei doi sunt arestati cand incearca sa fotografieze executia a doi agenti Khmer Rouge . Doi ani mai tarziu , ambasadele din Phnom Penh sunt evacuate in anticiparea sosirii Khmer Rouge . Schanberg se asigura ca Pran este evacuat in siguranta , alaturi de sotia sa si cei patru copii . Cu toate acestea , Pran insista ca vrea sa ramana sa il ajute pe Schanberg .

Khmer Rouge se muta in capitala unde sustine ca nu are intentii de razboi . In timpul unei parade prin oras , Schanberg se intalneste cu Rockoff . Ei sunt apoi intampinati de catre un detasament al Khmer Rouge care imediat ii aresteaza . Grupul este apoi dus prin oras catre o strada laturalnica unde prizonierii sunt executati . Pran , lasat in pace pentru ca e cetatean cambodgian civil , negociaza pentru a le cruta vietile prietenilor sai . Ei nu pleaca din oras , dar se refugiaza ulterior in ambasada Frantei .

Filmul The Killing Fields (1984) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »