" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Aventura / The Last Days – Los ultimos dias (2013) Film online HD subtitrat in Romana

The Last Days – Los ultimos dias (2013) Film online HD subtitrat in Romana

Loading...

Filmul The Last Days – Los ultimos dias (2013) Film online HD subtitrat in Romana incepe cu  functionarul Marc cauta prin gunoaie dupa provizii printr-o cladire din Barcelona care a fost distrusa in urma unui eveniment catastrofic . Directionat spre un subsol pentru a ajuta la saparea unui tunel , el aproape cauzeaza un colaps si se panicheaza pentru soarta iubitei sale Julia care se afla in apartamentul lui la momentul producerii catastrofei . Cand ajung la o cladire din vecinatate , el se intalneste cu un anume Enrique , iar acesta ii spune ca vor vorbi mai tarziu .

Din cate se pare , Marc lucra drept inginer de computere si era aproape de-a fi concediat de catre Enrique . Temandu-se ca o sa-si piarda locul de munca , Marc rezista dorintei Juliei de-a concepe un copil . In ziua urmatoare , Marc priveste un filmulet cu un adolescent care se sinucide deoarece tatal lui nu a inteles sau a crezut in agorafobia sa acuta . In prezent , la trei luni dupa evenimentul nespecificat , Marc si Enrique discuta despre a pleca impreuna din cladire .

Enrique , care detine un GPS functional , ii cere lui Marc sa nu spuna nimanui despre asta ; Marc marturiseste ca a furat niste provizii de la Rovira , o colega de serviciu care acum e moarta . Enrique nu e prea incantat de proviziile luate de prin gunoaie de Marc si refuza sa se alieze , dar Marc il santajeaza pentru a-l ajuta sa o gaseasca pe Julia . Cei doi pornesc intr-o calatorie prin sistemul de metrou si acolo dau peste un tanar hot de buzunare care-i fura GPS-ul lui Enrique . Dupa o urmarire si o lupta , Enrique il ucide pe hot . Pe langa The Last Days – Los ultimos dias (2013) Film online HD subtitrat , echipa CinemaSfera va mai recomanda si frumosul film de actiune Guardians of the Night (2016) Film subtitrat hd in romana !

Filmul The Last Days – Los ultimos dias (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »