" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Mummy – Mumia (2017) Filme online HD

The Mummy – Mumia (2017) Filme online HD

Loading...

Filmul The Mummy – Mumia (2017) Filme online HD incepe in Londra zilelor noastre , un grup de constructori descopera mormantul unor cavaleri templieri englezi si un barbat misterios primeste autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormantului . Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte indepartat atunci cand Printesei Ahmanet , prima mostenitoare a tronului tatalui sau , Faraonul Menehptre , ii este luat dreptul din nastere in momentul in care a doua sotie a faraonului da nastere unui baiat . Hotarata sa nu-si piarda tronul , Ahmanet isi vinde sufletul zeului egiptean Seth care ii ofera acesteia un pumnal special care-i transforma spiritul lui in forma umana .

Dupa ce isi omoara intreaga familie , Ahmanet incearca sa isi sacrifice iubitul ca sa-i dea forma fizica lui Seth , insa preotii tatalui ei il ucid pe acesta si o mumifica pe Ahmanet , condamnand-o sa fie ingropata de vie pentru eternitate intr-un sarcofac inconjurat de mercur pentru ca forma ei monstruoasa sa nu scape vreodata din mormant . In Irak-ul zilelor noastre , mercenarul Nick Morton si partenerul sau Chris Vail descopera accidental mormantul lui Ahmanet .

Jenny Halsey , arheolog de meserie ce a avut o aventura de-o noapte cu Nick , soseste la fata locului pentru a investiga . Dupa ce extrage sarcofagul lui Ahmanet din zona cu mercur , superiorul lui Nick , Colonelul Greenway , plaseaza sarcofagul intr-un avion de marfa pentru a-l transporta in Anglia . In timpul zborului , Vail devine posedat de puterea lui Ahmanet . Ulterior avionul se prabuseste si toata lumea , cu exceptia lui Jenny , este ucisa . Nick se trezeste a doua zi intr-o morga din Oxford si afla ca a fost blestemat de Ahmanet care incearca sa-l foloseasca drept forma fizica pentru Seth .

Filmul The Mummy – Mumia (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

  1. un film mediu parerea mea

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »