" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Drama / The Other Man – Celalalt Barbat (2008) Filme online subtitrate in romana

The Other Man – Celalalt Barbat (2008) Filme online subtitrate in romana

Loading...

Filmul The Other Man – Celalalt Barbat (2008) Filme online subtitrate in romana incepe in Cambridge , unde Lisa (Laura Linney) este o creatoare de pantofi casatorita de 25 de ani cu Peter (Liam Neeson) , director al unei firme de software . Cei doi au o fiica pe nume Abigail (Romola Garai) . Lisa calatoreste deseori la Milano pentru a face afaceri cu o companie denumita Gianni & Gianni . Dupa ce Lisa moare , Peter se straduieste sa scape de lucrurile acesteia intr-o tentativa de-a isi vedea de viata in continuare si a nu mai avea lucruri de-ale ei care sa-i aminteasca de ea la tot pasul .

Abigail ia unul dintre pantofii mamei sale si gaseste acolo o un biletel pe care ar fi trebuit sa il gaseasca Peter . Pe bilet este scris doar „Lacul Como” . Curand dupa aceea , Peter gaseste un mesaj straniu pe telefonul ei de la un barbat care pretinde ca vrea doar sa-i auda vocea Lisei . Acest lucru produce confuzie si tensiune in mintea lui Peter gandindu-se ca aceasta ar fi putut sa aiba o aventura . Cand ii verifica email-urile , Peter gaseste cateva mesaje similare de la un anume „Ralph” .

Mai mult decat atat , el descopera in calculatorul acesteia si un folder denumit „Love” , insa acesta este protejat prin parola . Suspiciunea lui cum ca aceasta ar fi avut o aventura ii este accentuata tot mai tare si ca amantul ei ii trimite mesaje acum . El incearca sa deschida folderul respectiv introducand parole la plesneala , dar fara succes . Peter il acuza apoi pe un coleg de serviciu al Lisei pe care il cheama Ralph cum ca el ar fi fost amantul acesteia , insa apoi incepe sa raspunda la email-uri pretinzand ca este Lisa . Pe langa The Other Man – Celalalt Barbat (2008) Filme online subtitrate in romana echipa CinemaSfera va mai recomanda si Crooked House (2017) Filme online subtitrate !

Filmul The Other Man – Celalalt Barbat (2008) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

3 comments

  1. Un film neobisnuit! Sensibil,vibrant,agresiv si generos! Iti lasa o senzatie de pace, o pace intensa precum este si filmul…. Filmarea in Toscana íi da patina ,filmarea in ploaie tensiune si dramatim! Íubesc Tocana, am fost de citeva ori oasoete dar aceasta Toscana in aproape alb/negru este pe cit de sureala pe atit de impresionanta precum un fim de Antonioni! Liam Neeson ramine un actor al surprizelor placute ,Antonio Banderas este pur si simplu fenomenal! Laura Liney este eterica, perfeca pentru rol, o distributie de zile mari!

     
  2. O super ecranizare , veche dar foarte frumoasa .

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »