" />
miercuri , ianuarie 16 2019
Home / Filme / Movie / Drama / The Past – Le Passé (Trecutul) (2013) Filme online subtitrate

The Past – Le Passé (Trecutul) (2013) Filme online subtitrate

loading...

The Past – Le Passé (Trecutul) (2013) Filme online subtitrate incepe cu Ahmad , un barbat iranian , se intoarce in Franta dupa patru ani pentru a finaliza divortul de sotia sa , Marie . In drum spre casa ei , el afla ca Marie a inceput o relatie cu Samir , proprietarul unei spalatorii si el urmeaza sa imparta o camera cu fiul lui Samir , Fouad . La cererea lui Marie , el discuta cu fiica ei dintr-o casatorie anterioara , Lucie , cu privire la un comportament nepotrivit pe care l-a adoptat in ultima vreme . Lucie nu este deloc de acord cu noua relatie a mamei sale .

Ahmad si Marie apar in fata instantei pentru a finaliza divortul , insa cu putin timp inainte de intalnirea cu oficialii , ea ii spune ca este insarcinata cu copilul lui Samir . Ahmad continua sa o consilieze pe Lucie in speranta ca va reusi s-o faca sa se obisnuiasca cu situatia . Ea marturiseste ca Samir este inca insurat si sotia lui se afla in coma ca urmare a unei tentative de suicid cauzata de aflarea vestii cum ca Samir si Marie aveau o aventura amoroasa .

Samir ii spune lui Ahmad ca sotia lui suferea de depresie si tentativa de suicid a fost ca urmare a unui incident avut cu un client in spalatoria sa . Sotia lui nu stia despre aventura avuta si aranjeaza ca Naima , angajata sa , care a fost martora atat la incidentul cu clientul respectiv cat si la tentativa de suicid , sa se intalneasca si sa-i explice situatia lui Lucie . Dupa ce aude versiunea lui Naima , Lucie devine agitata si marturiseste un gest pe care l-a comis si care o apasa foarte tare . Pe langa The Past – Le Passé (Trecutul) (2013) Filme online subtitrate echipa noastra va mai recomanda si Elles – Ele (2011) Filme online subtitrate in romana HD !

loading...

Filmul The Past – Le Passé (Trecutul) (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

loading...

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

loading...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »