" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme de colectie / The Prophecy II – Profetia (1998) Online subtitrat HD

The Prophecy II – Profetia (1998) Online subtitrat HD

Loading...

Filmu The Prophecy II – Profetia (1998) Online subtitrat HD incepe cu Lucifer (Guri Weinberg) care il alunga pe Gabriel din Iad sub pretextul ca Razboiul Raiului nu este al lui pentru a lupta acolo si ca Iadul nu este suficient de mare pentru a-i tine pe amandoi . Noua misiune pe care o primeste Gabriel este aceea de-a preveni nasterea unui copil , un Nefilim , ceea ce rezulta dintr-un om si un inger . Nasterea acestui copil se spune ca va aduce reconcilierea dintre factiunile aflate in razboi in rai si a fost deja prevestita de calugarul Thomas Daggett .

Conceperea copilului se produce in momentul in care Valerie , o asistenta , este sedusa de un strain atragator (ingerul Daniel) pe care l-a lovit cu masina . Ea afla cateva zile mai tarziu faptul ca a ramas insarcinata . Gabriel incearca sa afle despre copil chiar de la Daggett , dar il ucide atunci cand acesta refuza sa il ajute . Cand Daniel ucide membri din armata de ingeri a lui Gabriel , acesta din urma obtine ajutor din partea unei fete adolescente , Izzy , care tocmai s-a sinucis .

Gabriel o mentine in viata pentru a-l putea ajuta sa o gaseasca pe Valerie . In ciuda puterilor de inger pe care le are Gabriel , el este complet afon referitor la tehnologie si nu stie sa conduca o masina sau sa faca ceva la calculator , asa ca are nvoie de ajutorul lui Izzy pentru a se descurca si a-l conduce de colo-colo . Razboiul lui Gabriel impotriva lui Daniel si al celorlalti ingeri atinge apogeul in Eden , care acum e un loc industrial pustiit . Pe langa The Prophecy II – Profetia (1998) Online subtitrat HD echipa noastra va mai recomanda si Secret Ingredient (2017) Online subtitrat !

Filmul The Prophecy II – Profetia (1998) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »