" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / The Sea of Trees (2015) Filme online HD 720P

The Sea of Trees (2015) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Sea of Trees (2015) Filme online HD 720P incepe cu un barbat american pe nume Arthur Brennan (Matthew McConaughey) care vrea sa mearga in Japonia pentru a vizita faimoasa padure a sinucigasilor (padurea Aokigahara) , care se afla la baza muntelui Fuji , pentru a se sinucide . Aceasta padure si-a castigat numele de-a lungu anilor deoarece multi oameni merg acolo doar pentru a se omor . Ajuns la padure , Arthur se intalneste cu un barbat pe nume Takumi Nakamura (Ken Watanabe) care si el vrea sa isi ia viata , iar cei doi incep impreuna o calatorie de auto-reflectare si supravietuire .

Din trecutul lui Arthur arata ca acesta a mai incercat o data sa se sinucida luand o supradoza de medicamente dupa ce sotia lui Joan (Naomi Watts) , a murit . Si acum vrea sa faca la fel dar cand incearca sa ia a treia pastila , el il aude pe Takumi chinuindu-se . Acesta si-a taiat venele de la maini deoarece a fost dezonorat la locul de munca , insa acesta se simte vinovat si il acopera remuscarile vrand sa se intoarca la sotia si la copiii sai .

El a incercat sa iasa din padure si sa se intoarca acasa , dar nu mai gaseste drumul de intoarcere . Arthur incearca la randul sau sa il ajute pe acesta , dar si el se dezorienteaza prin padure . Cei doi au de infruntat apoi cascade , inundatii si hipotermie in tentativa de-a iesi la lumina si a supravietui . Pe parcurs , cei doi intalnesc dovezile palpabile ale tentativelor reusite de suicid ale altor persoane . Cei doi isi povestesc unul altuia propriile povesti de viata si ajung sa se cunoasca mai bine , oare ce vor face cei doi mai departe ?

Filmul The Sea of Trees (2015) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »