" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / The White Queen – Regina Alba (2013) – Miniserie TV

The White Queen – Regina Alba (2013) – Miniserie TV

Loading...

Avand la baza romanul istoric The Cousins’ War scris de Philippa Gregory , mini-seria britanica Regina Alba se desfasoara pe fundalul Razboiului celor Doua Roze – razboiul civil din perioada 1455-1485 purtat intre Casa de Lancaster (trandafirul rosu) si Casa de York (trandafirul alb) , pentru tronul Angliei . Povestea debuteaza in 1464 cand , dupa noua ani de lupte pentru hotararea regelui de drept , Edward al IV-lea (Max Irons) al Angliei preia tronul , ajutat in special de varul sau , “the Kingmaker” , Richard Neville (Aneurin Barnard) , conte de Warwick .
Povestea insa nu se concentreaza pe luptele directe pentru tron , ci pe cele duse in spatele acestora , duse de trei femei puternice si manipulatoare . Prima este insasi Regina Alba , Elizabeth Woodville (Rebecca Ferguson) , vaduva si mama a doi baieti , ea se casatoreste in secret cu Edward , astfel devenind regina Angliei . Impreuna cu mama ei , Jacquetta Woodville (Janet McTeer) , aceasta influenteaza multe din intamplarile cheie ale povestirii . A doua este Lady Margaret Beaufort (Amanda Hale) , Regina Rosie , femeie religioasa care si-ar sacrifica si viata doar pentru a-si vedea fiul , Henry Tudor , pe tron . Cea de a treia este Anne Neville (Faye Marsay) , mezina lui Warwick , pe care acesta o va folosi ca un pion important in lupta pentru tron . Un film foarte frumos care merita vazut iar echipa CinemaSfera va mai recomanda si Wrongfully Accused (1998) Filme online HD !

Filmul The White Queen – Regina Alba (2013) – Miniserie TV Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :
Partea 1 :

Partea 2 :

Partea 3 :

Partea 4 :

Partea 5 :

Partea 6 :

Partea 7 :

Partea 8 :

Partea 9 :

Partea 10 :

Server 2 :
Partea 1 :

Partea 2 :

Partea 3 :

Partea 4 :

Partea 5 :

Partea 6 :

Partea 7 :

Partea 8 :

Partea 9 :

Partea 10 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »