" />
duminică , noiembrie 17 2019
Home / Filme / Movie / Horror / Truth or Dare – Adevăr sau Provocare (2018) film online subtitrat

Truth or Dare – Adevăr sau Provocare (2018) film online subtitrat

Loading...

În timp ce cumpără un pachet de ţigări de la o benzinărie, o fată pare să fie rănită şi instabilă. Când iese din benzinărie, ea dă foc unui alt client de la benzinărie. În altă parte, Olivia Barron, cea mai bună prietenă a ei, Markie Cameron, împreună cu iubitul acesteia, Lucas Moreno şi câţiva prieteni pe nume Penelope Amari, Tyson Curran şi Brad Chang, pleacă într-o călătorie în Rosarito, Mexic, pentru ultima lor vacanţă de vară.

Iniţial, Olivia trebuia să lucreze pentru Habitat of Humanity şi încarcă regulat filmuleţe pe canalul ei de YouTube cu munca ei de caritate. Markie şi-a anulat munca de la Habitat fără să îi spună pentru a putea să meargă în excursia din Mexic. Ajunşi acolo, Olivia întâlneşte un coleg pe nume Ronnie care o hărţuieşte până în momentul în care un bărbat intervine în apărarea ei. Acesta se prezintă drept Carter şi o convinge pe ea şi pe prietenii ei să i se alăture la o mică petrecere la ruinele unei vile.

Acolo, el îi îndeamnă să joace „Adevăr sau Provocare”. Jocul se termină în momentul în care Carter mărturiseşte că a păcălit-o pe Olivia şi pe prietenii ei să vină la vilă pentru a-i oferi pe ei în locul său jocului supranatural de Adevăr sau Provocare. Înainte de-a pleca şi a-i lăsa singuri, el le explică faptul că acest joc o să-i urmărească indiferent ce vor face şi trebuie să nu refuze să joace, altfel vor muri. După întoarcerea acasă, Olivia începe să vadă peste tot întrebarea „Adevăr sau Provocare?” şi este nevoită să aleagă.

Filmul Truth or Dare – Adevăr sau Provocare (2018) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »