" />
sâmbătă , aprilie 4 2020
Home / Filme / Movie / Drama / Una – Trecutul Unei (2016) Filme online HD

Una – Trecutul Unei (2016) Filme online HD

Loading...

O tanara femeie pe nume Una (Rooney Mara) ajunge in mod neasteptat la locul de munca al unui barbat mai in varsta pentru a cauta adevarul din spatele unei relatii sexuale ilicite pe care au avut-o mai demult . Aventura a fost instigata de catre Ray pe vremea cand ea avea doar 13 ani si locuia in vecinatate , acesta fiind un bun prieten de-al tatalui ei in care avea multa incredere . Faptele ies la suprafata atunci cand au incercat sa fuga in secret .

Din cauza unei neintelegeri , ea a ramas cu impresia faptului ca Ray a abandonat-o si a ajuns sa hoinareasca singura pe strazi , dezorientata si ratacita , fiind adusa inapoi acasa de catre politie . Una se considera tradata de cel pe care-l iubea . El este condamnat la inchisoare si incarcerat vreme de patru ani din cauza relatiei avuta cu o minora , iar acolo a fost tratat ca un om de nimic de catre restul detinutilor .

Dupa  aceea , el si-a schimbat numele in „Pete” si a ajuns manager al unui depozit industrial urias , in timp ce ea a crescut singura si confuza , locuind alaturi de mama ei si avand mai multe aventuri de-o noapte . Una a aflat despre locul lui de munca dintr-un ziar si merge la el sa-i ceara explicatii chiar in momentul in care acesta se pregatea sa tina un discurs angajatilor sai cu privire la unele masuri de austeritate care urmeaza a fi puse in practica . Cei doi se cearta , iar el insista ca a iubit-o cu adevarat , nu a fost doar o chestie de pedofilie .

Filmul Una – Trecutul Unei (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »