" />
joi , iulie 9 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Universal Soldier: The Return (1999)

Universal Soldier: The Return (1999)

Loading...

Filmul Universal Soldier: The Return (1999) incepe cu Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) , care acum este un simplu om dupa ce i s-au indepartat implanturile , lucreaza ca expert tehnic pentru guvern impreuna cu , Maggie (Kiana Tom) , care a fost cu el prin nenumarate ore de antrenamente de lupta pentru a rafina si perfectiona programul UniSol de-a crea o noua rasa de soldati mult mai sofisticati si inteligenti intr-un efort de-a reduce numarul deceselor pe campul de lupta .

Toti acesti noi soldati conceputi de UniSol , care sunt mai rapizi si mai puternici , sunt conectati prin intermediul unei retele computerizate de inteligenta artificiala denumita drept SETH . In momentul in care SETH descopera faptul ca programul Soldatului Universal urmeaza sa fie inchis din cauza reducerilor de buget ce anunta , acesta incearca sa se protejeze de unul singur si ia masuri in acest sens .

Omorandu-i pe toti cei care incearca sa inchida acest program , SETH elibereaza un pluton de super soldati condusi de catre Romeo (Bill Goldberg) . Cu toate acestea , SETH il cruta pe Deveraux deoarece el este una dintre putinele persoane care cunosc codul secret pentru a dezactiva un program din interiorul lui SETH . Cu ajutorul unui cyberpunk rebel pe nume Squid (Brent Hinkley) , SETH reuseste sa isi mute programul intr-un soft UniSol pe care Squid l-a construit in asa fel incat este superior tuturor modelelor de pana acum (Michael Jai White) . O echipa de patru soldati UniSol masacreaza trupele stationate in apropiere , iar Luc incearca impreuna cu cativa camarazi sa puna capat distrugerilor . Intrebarea este , oare vor reusi ?

Filmul Universal Soldier: The Return (1999) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »