" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Up for Love (2016) Filme online HD 720P

Up for Love (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Up for Love (2016) Filme online HD 720P incepe cu Diane interpretata de Virginie Efira aceasta este o femeie tanara si foarte frumoasa , avocata de succes , ea are un umor iesit din comun , carisma dar pe langa asta si o personalitate foarte puternica . Dupa un mariaj care nu a facut-o fericita si care s-a incheiat in urma cu trei ani , Diane este libera sa se intalneasca cu cine vrea dar spera sa isi gaseasca jumatatea cat mai repede .

Hazardul nu exista si in acest sens , ea primeste un apel de la un anumit Alexander , care i-a gasit telefonul pierdut . Curand , se intampla ceva in timpul acestei conversatii telefonice . Alexander este politicos , amuzant , vizibil cultivat si un gentleman perfect , iar Diane este fermecata de conversatia cu el . Cei doi realizeaza o conexiune speciala prin telefon si sunt de acord sa se intalneasca in ziua urmatoare pentru a lua cina .

Diane porneste catre intalnirea mult visata cu asteptari mari , dar intalnirea nu se desfasoara conform proiectiilor sale initiale , atunci cand realizeaza ca Alexandre este un om de statura mica . Din acel moment , Diane incearca sa depaseasca prejudecatile societatii si propriile temeri pentru a experimenta cel mai bun moment al vietii ei . Va putea ea sa sparga propriile bariere si sa traiasca in autenticitatea sinelui ?

Filmul Up for Love (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »