" />
sâmbătă , martie 6 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / V for Vendetta (2005) Filme online HD 720P

V for Vendetta (2005) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul V for Vendetta (2005) incepe in anul 2030 lumea se afla intr-o degringolada si razboi , in timp ce Regatul Unit ramane stabil sub conducerea regimului fascist al partidului Norsefire . Prizonierii politici , homosexualii si alti indezirabili sunt plasati in lagare de concentrare . Evey Hammond , o femeie care lucreaza la Televiziunea Britanica , este salvata din manile unor membri ai politiei care doreau s-o violeze de un justitiar c-o masca a la Guy Fawkes , care-si spune „V”. El o duce pe un acoperis pentru a privi distrugerea „Old Bailey”.

Norsefire incearca sa musamalizeze atacul spunand ca a fost o „demolare controlata” a unei cladiri nesigure , dar V preia controlul asupra televiziunii pentru a-si asuma acest atac . El le cere britanicilor sa se rascoale impotriva guvernului lor si sa se intalneasca cu el peste un an , fix in data de 5 Noiembrie , in fata Palatului Parlamentului , pe care promite ca-l va distruge . Evey il ajuta pe V sa fuga , dar este prinsa in invalmaseala si isi pierde cunostinta . V o ia si o duce in ascunzatoarea lui , „the Shadow Gallery”, unde ii spune ca trebuie sa ramana ascunsa acolo pana pe data de 5 Noiembrie , noaptea lui Guy Fawkes , anul viitor .

Cand afla ca V omoara oficialitati guvernamentale , Evey fuge din ascunzatoare si se duce acasa la seful ei , Deitrich . Dupa ce acesta face o satira despre guvern in emisiunea sa , casa lui este tinta unei razii , iar Evey este capturata . Ea este incarcerata si torturata zile in sir pentru a oferi informatii despre V .

Filmul V for Vendetta (2005) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 HD :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »