" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Viva la libertà – Long Live Freedom (2013) (Trăiască Libertatea!) film online subtitrat în Română

Viva la libertà – Long Live Freedom (2013) (Trăiască Libertatea!) film online subtitrat în Română

Loading...

Enrico Oliveri este un politician experimentat şi perspicace, fiind senator şi lider de partid cu doctrină de centru-dreapta a cărui carieră se află într-un continuu declin. Partidul său este în momentul de faţă în opoziţie şi conform celor mai recente sondaje se pare că va continua să rămână în opoziţie şi după următoarele alegeri, astfel că membrii partidului său plănuiesc să îl treacă pe linie moartă. Suferind de depresie şi epuizare, el hotărăşte să dispară o perioadă, mergând în mod anonim în Paris.

Acolo el se refugiază acasă la o fostă iubită de-a lui, Danielle, care acum este căsătorită cu un regizor de film faimos cu care are şi o fiică. Panica se instaurează printre apropiaţii politici ai lui Oliveri când aceştia realizează dispariţia lui. Mâna lui dreaptă, Andrea Bottini, nu îşi pierde încrederea în el, însă vine cu o idee de a-l înlocui pe Olivieri cu fratele său geamăn pe perioada cât el lipseşte, Giovanni Ernani.

Acesta din urmă este un scriitor şi filosof care şi-a petrecut o bună perioadă din timp într-un spital de boli mintale şi încă se mai află sub tratament medical. Complicaţiile nu întârzie să apară, dar înlocuitorul se dovedeşte a fi mult mai prietenos, mai vizionar şi mult mai popular cu presa, cu publicul şi chiar cu competitorii săi politici, spre deosebire de fratele său mai serios. Datorită charismei sale el reuşeşte să îşi conducă partidul către victoria în alegeri, iar în tot acest timp Olivieri priveşte din depărtare la succesul pe care-l are fratele lui în rolul său.

Filmul Viva la libertà – Long Live Freedom (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »