" />
luni , iulie 26 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Vivah – Dragostea nu e un joc (2006) Filme online HD

Vivah – Dragostea nu e un joc (2006) Filme online HD

Loading...

Vivah – Dragostea nu e un joc (2006) Filme online HD incepe uc Poonam (Amrita Rao) este o fata de clasa mijlocie care locuieste in micul oras Madhupur . Dupa moartea parintilor ei , atunci cand era foarte mica , unchiul ei Krishnakant (Alok Nath) a preluat rolul de tata . Insa matusa ei este geloasa si nu poate sa o accepte pe Poonam ca pe propriul copil , mai ales din cauza faptului ca propria ei fiica , Rajni (Amrita Prakash) , nu este la fel de complexa si de frumoasa precum ea . Harishchandra (Anupam Kher) , un faimos om de afaceri , are doi baieti , Sunil (Samir Soni) si Prem (Shahid Kapoor) .

Comportamentul simplu si afectiv al lui Poonam il impresioneaza pe Bhagatji (Manoj Joshi) , un prieten apropiat de-al lui Krishnakant si bijutier de meserie . Bhagatji se duce cu propunere de casatorie a lui Poonam cu Prem . In momentul in care Harishchandra ii propune lui Prem sa se insoare cu Poonam , el este ezitant la inceput deoarece se simte mult prea tanar pentru a-si lua responsabilitatea de sot si vrea sa se concentreze mai intai asupra carierei .

Harishchandra il convinge pe Prem sa se intalneasca macar cu Poonam inainte de-a se hotara daca refuza sau nu propunerea de casatorie . Respectand dorinta tatalui sau , Prem accepta sa o intalneasca pe Poonam , sa o cunoasca un pic mai bine si apoi sa hotarasca . Cei doi merg la familia fetei si ii lasa pe tineri sa discute si sa se cunoasca . Cu toate ca prima lor conversatie este una stanjenitoare , cei doi se pun de acord sa se casatoreasca deoarece sunt atrasi instant unul de altul . Pe langa Vivah – Dragostea nu e un joc (2006) Filme online HD echipa noastra va mai recomanda si All About the Money – Mucho Dinero (2017) Filme online !

Filmul Vivah – Dragostea nu e un joc (2006) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »