" />
marți , ianuarie 28 2020
Home / Filme / Movie / Comedie / Waitress – Reţeta Dragostei (2007) film online subtitrat

Waitress – Reţeta Dragostei (2007) film online subtitrat

Loading...

Jenna Hunterson este o chelneriţă care locuieşte în Sudul Americii fiind captivă într-un mariaj nefericit cu un soţ abuziv şi strict, Earl. Ea lucrează la restaurantul Joe’s Pie, iar în fişa postului ei este inclus crearea de plăcinte cu aspect inovator având titluri neobişnuite inspirate din viaţa ei, precum „Plăcinta Copil Rău” pe care a inventat-o după ce sarcina ei nedorită a fost confirmată. În timp ce un recepţioner de la cabinetul doctorului la care se află observă dezamăgirea de pe chipul ei şi chiar îi spune că poate să avorteze chiar în ziua respectivă, ea hotărăşte să păstreze copilul.

Jenna tânjeşte să fugă de acasă şi să scape de acest mariaj, iar pentru a-şi îndeplini acest scop ea strânge bani atât cât poate. Ea îşi pune toate speranţele de scăpare într-un concurs de plăcinte care se desfăşoară într-un oraş din apropiere, iar premiul cel mare este de 25 de mii de dolari. Problema este că soţul ei nu o lasă să se ducă să se înscrie.

Singurii prieteni pe care îi are sunt colegii de la muncă, Becky şi Dawson, şi un client fidel pe nume Joe, proprietar al mai multor afaceri locale care o încurajează să înceapă o viaţă nouă în altă parte. Viaţa ei se schimbă când îl întâlneşte pe noul doctor, Jim Pomatter. Acesta s-a mutat în oraş pentru a o ajuta pe soţia lui să îşi facă rezidenţiatul şi o înlocuieşte pe femeia care i-a fost doctor Jennei încă din copilărie. Cei doi se simt atraşi unul de altul, iar această atracţie se intensifică după câteva programări prenatale.

Filmul Waitress – Reţeta Dragostei (2007) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »