" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Walking with the Enemy – La brat cu dusmanul (2013) Filme online

Walking with the Enemy – La brat cu dusmanul (2013) Filme online

Loading...

In Budapesta , Ungaria , inlocuitorul sefului de stat , Miklós Horthy (Ben Kingsley) , a ramas captiv intre rusii de la est si Germania Nazista de la vest . El a fost fortat sa se alature Axei in anul 1941 . Primul masacru asupra evreilor maghiari s-a produs in luna August a aceluiasi an . Dupa o infrangere suferita pe frontul de est , in anul 1943 , Hitler a ordonat pedepsirea celor 800.000 de cetateni care inca locuiau in Ungaria si a insistat pentru predarea a zece mii de evrei ce urmau a fi trimisi in lagarele de munca .

Cum prezenta Nazista si legile anti-semite din Budapesta sunt tot mai accentuate , proprietarul evreu al unui atelier de reparatii radio , Jozsef (Simon Kunz) , isi trimite acasa cei doi tineri angajati , Elek Cohen (Jonas Armstrong) si Ferenc Jacobson (Mark Wells) . Ei obtin niste certificate false de botez din partea unui preot Catolic si isi indeamna familiile sa le foloseasca pentru a fugi din Ungaria atunci cand ei sunt fortati sa se alature lagarului de munca ungar unde barbatii evrei sunt tratati cu brutalitate .

Intre timp , Carl Lutz (William Hope) conduce biroul diplomatic elvetian de la Glass House in Budapesta . Din cate se pare , oricine are pasaport elvetian poate sa plece din Ungaria in Elvetia in siguranta . El a primit permisiunea pentru a emite opt mii de pasapoarte individuale pentru evrei , dar el a inteles in mod gresit ca ar putea sa emita pentru opt mii de familii si a impartit pasapoarte in consecinta . Intre timp , Horty negociaza in secret cu Stalin ca Ungaria sa se predea Aliatilor . Echipa noastra va mai recomanda si 3096 Tage – 3096 Days (2013) Filme online subtitrate !

Filmul Walking with the Enemy – La brat cu dusmanul (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

2 comments

  1. MULTA MINCIUNA DA MNO MERGE ….CA SI FILM DA

     
  2. ce este adevarat in acest film, sunt uniformele in rest …SF

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »