" />
luni , iulie 26 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II (2017) Filme online

Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II (2017) Filme online

Loading...

Dupa evenimentele petrecute in prima parte a seriei Wolf Warriors , Leng Feng se intoarce in orasul in care s-a nascut si crescut pe care il regaseste in punctul de-a fi distrus in totalitate . El sare in ajutorul localnicilor si opreste distrugerea , luptandu-se cu seful care e responsabil de distrugere si apoi este condamnat la doi ani de inchisoare militara plus excluderea din Fortele Speciale Chineze . Dupa ce este eliberat din puscarie , el pleaca in Africa si planuieste sa isi traiasca viata linistit .

El poarta un glont despre care considera ca ar fi un indiciu cu privire la rapirea logodnicei sale ce s-a petrecut in timp ce el era in misiune de trei ani . La putin timp dupa sosirea in zona Africana a rebelilor si a mercenarilor , o unitate militara chineza soseste acolo pentru a evacua toti cetatenii chinezi care au ajuns prinsi in mijlocul unui razboi civil ce nu le apartine , insa cand aude niste soldati discutand despre nevoia ca cineva sa mearga sa salveze lucratorii de la o fabrica si un doctor important ce cunoaste vaccinul pentru Lamanla (Dr Chen) , Leng Feng se ofera voluntar .

Cu toate acestea , Leng Feng va realiza misiunea de unul singur , deoarece nici autoritatile militare chineze nu ii pot oferi permisiunea si nici alte ajutore nu i se pot alatura fiindca se afla pe teritoriu strain . El se duce la spitalul cu pricina , aflat la 60 km distanta si patrunde acolo fix in momentul in care doctorul este ucis de mercenari in mod accidental . Cu ultima suflare , doctorul ii spune sa o ia pe fiica sa , Pasha , si sa o duca undeva in siguranta .

Filmul Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »