" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Drama / World Trade Center (2006) Filme online subtitrate

World Trade Center (2006) Filme online subtitrate

Loading...

In data de 11 septembrie , 2001 , ofiterii de politie John McLoughlin si Will Jimeno patruleaza prin Manhattan si observa cum un avion zboara la o altitudine periculos de mica . Cand toti ofiterii se intorc la sectie , ei vad la TV cum Turnul Nordic din World Trade Center a fost lovit de catre avion . Sergentul McLoughlin desemneaza mai multi ofiteri sa ajute la evacuarea turnului respectiv , insa in drum spre fata locului ei aud faptul ca si Turnul Sudic a suferit aceeasi soarta .

Abia cand ajung la World Trade Center ei realizeaza gravitatea dezastrului care tocmai s-a produs si vad cum un om sare pur si simplu in gol din turn pentru a evita sa moara ars . Ei incearca apoi sa ia echipament de siguranta din Cladirea 5 si sa porneasca misiunea de salvare . Grupul de salvatori este alcatuit din McLoughlin , Jimeno , Dominick Pezzulo si Antonio Rodrigues . Ofiterul Christopher Amoroso vine pentru a-i informa si despre alte evenimente produse , precum atacul asupra Pentagonului printre altele .

Grupului ii vine greu sa creada ca tot ce aude este real , insa pe cand se pregatesc sa intre in Turnul Nordic , cladirile incep sa se prabuseasca . McLoughlin realizeaza faptul ca Turnul Sudic se va prabusi peste ei si ca singura cale de supravietuire este sa se refugieze in liftul de serviciu . McLoughlin , Jimeno si Pezzulo reusesc sa scape de mormanul de praf si moloz care provine de la Turnul Sudic . Cu toate acestea , cand ramasitele continua sa se pravaleasca asupra lor , cei trei raman captivi in acel lift . Echipa noastra va recomanda si O Ornitólogo – Ornitologul (2016) Filme online subtitrate !

Filmul World Trade Center (2006) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »