" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Ye yan – The Banquet (2006) Filme online HD

Ye yan – The Banquet (2006) Filme online HD

Loading...

Dinastia Tang a ajuns la final si China este acum impartita . Printul Incoronat Wu Luan este foarte indragostit de nobila Little Wan . Cu toate acestea , tatal fetei , Imparatul , hotaraste sa o marite pe aceasta cu altcineva . Luan , ranit profund , se refugieaza intr-un teatru izolat pentru a studia arta muzicii si dansului . La putin timp dupa plecarea lui Wu Luan Imparatul este ucis de fratele sau . Imparateasa Wan trimite mesaj lui Wu pentru a-l informa despre moartea tatalui sau si ca unchiul lui va fi succesor la tron .

Fara stiinta lui , Imparatul uzurpator a trimis deja niste asasini sa il omoare pe Wu Luan . Insa acesta supravietuieste atacului si se intoarce la castel unde este intampinat de Imparateasa si viitoarea mireasa Qing Nu , fiica ministrului Yin , care este inca logodita cu el in mod oficial . Tensiunea din Curtea Imperiala este una extrem de ridicata , iar cand un oficial al palatului , Guvernatorul Pei Hong , o intampina pe Imparateasa cu un apelativ jignitor , el si familia sa sunt condamnati la o moarte violenta .

Prin moartea sa , fiul ministrului , Generalul Yin Sun , este trimis sa ocupe un loc dintr-o provincie distanta , slabind foarte tare puterea lui Yin Taichang . Imparatul ii cere lui Wu Luan sa efectueze o mica ceremonie ca sa exerseze pentru incoronarea ce va avea loc in curand . In timp ce se dueleaza amical cu sabii inofensive , Garda Imperiala produce brusc sabii ascutite si incearca sa il omoare pe Wu Luan . Ceremonia este intrerupta de Imparateasa si reiese faptul ca intentia Imparatului a fost aceea de a-l ucide pe Wu in timpul ceremoniei si a face sa para un accident .

Filmul Ye yan – The Banquet (2006) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »