" />
Home / Filme / Movie / Dragoste / Your Lie in April (2016) Filme online HD

Your Lie in April (2016) Filme online HD

Loading...

Kosei Arima este un pianist care a castigat foarte multe premii si faima datorita preciziei sale , sincronizarii si abilitatii de-a schimba cu usurinta tempo-urile , iar datorita acestui fapt lumea il caracterizeaza drept un „metronom uman” . Cu toate acestea , el a ajuns atat de departe datorita faptului ca a fost invatat cu meticulozitate de mama lui bolnava in stare terminala , Saki , care a fost abuziva si exigenta . Cand avea sapte ani , mama lui l-a lovit dupa ce a castigat o competitie pe care ea a considerat ca n-o merita asa ca el s-a suparat si nu a mai vrut sa cante la pian , dorindu-si ca mama lui sa moara .

Si dorinta i s-a indeplinit chiar ziua urmatoare , lucru care i-a cauzat o cadere mentala lui Kosei si l-a facut incapabil sa mai auda sunetul pianului si sa vada lumea doar in alb si negru . Intr-o luna aprilie a adolescentei sale , Kosei este rugat de prietenii lui Tsubaki Sawabe si Ryota Watari sa mearga alaturi de ei la o intalnire dubla unde va mai fi si Kaori Miyazono .

Kaori este o fata care canta la vioara si o face intr-o maniera neobisnuita , refuzand sa urmeze notele si in schimb isi creeaza propriul ei stil care impresioneaza publicul de fiecare data . La una dintre competitiile unde participa are nevoie ca un pianist sa o insoteasca , astfel ca ea il face pe Kosei sa iasa din starea emotionala si sa o ajute . In timpul competitiei , Kosei experimenteaza din nou o cadere mentala , insa Kaori il incurajeaza sa reia recitalul de la capat chiar daca asta inseamna ca va fi descalificata .

Filmul Your Lie in April (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »