" />
sâmbătă , iunie 19 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Zorba Grecul – Zorba the Greek (1964) Filme online subtitrate

Zorba Grecul – Zorba the Greek (1964) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Zorba Grecul – Zorba the Greek (1964) Filme online subtitrate incepe cu Basil , acesta este un scriitor greco-britanic ce a fost crescut in Marea Britanie si poarta semnele distinctive ale unui englez crispat de clasa mijlocie . El asteapta in portul din Atena pentru a prinde un vapor catre Creta unde se intalneste cu un taran entuziast greco-macedonean pe nume Zorba , mare pasionat de muzica . Basil ii explica lui Zorba faptul ca se duce intr-un sat din Creta unde tatal sau detine niste teren si intentioneaza sa redeschida acolo o mina de carbune si , cu ceva noroc , sa scape de blocajul scriitorului .

Zorba ii povesteste lui Basil despre experienta sa de miner si il convinge pe acesta sa-l ia cu el . Cand ajung in Creta , ei se urca intr-o masina pentru a merge spre satul cu pricina unde sunt intampinati cu entuziasm de comunitatea saraca de tarani . Ei se cazeaza la o batrana vaduva de razboi frantuzoaica pe nume Madame Hortense . Zorba incearca sa-l convinga pe Basil sa se dea la mult mai batrana vaduva , insa profitand de ezitarile sale Zorba o cucereste el si incepe o relatie cu Hortense .

Pe parcursul urmatoarelor cateva zile , Basil si Zorba incearca sa lucreze la vechea mina , insa realizeaza ca nu este deloc sigura si hotarasc sa abandoneze proiectul . Zorba vine apoi cu ideea de-a folosi padurea din muntii apropiati pentru a face cherestea , insa terenul este detinut de o manastire puternica asa ca Zorba merge in vizita si se imprieteneste cu calugarii , ba chiar ii si imbata pe acestia . Dupa aceea , el se intoarce acasa la Basil si incepe sa danseze intr-un mod in care il cucereste pe Basil . Pe langa Zorba Grecul – Zorba the Greek (1964) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va mai recomanda si K-9 – Nume de cod: K-9 (1989) Filme online subtitrate !

Filmul Zorba Grecul – Zorba the Greek (1964) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »